Bodycare Michel

Bodycare Michel is een Nagelstudio gelegen aan Geert Groteplein 22 in Alkmaar.

Meer informatie over Bodycare Michel in Alkmaar

Dit is een samenvatting van de belangrijke feiten in de tekst: De tekst gaat over praktijk BodyCare Michel, een medisch pedicure die gespecialiseerd is in het verzorgen en behandelen van voetklachten, met name voor oudere, diabetische en reumatische voeten. Daarnaast biedt de praktijk ook massages en meditatietrainingen aan. De praktijkruimte bevindt zich in Alkmaar, maar behandelingen bij de klant thuis zijn ook mogelijk. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar 06 304 93 963 of gemaild worden naar bodycaremichel@gmail.com. De website is gemaakt door WordPress.com.

Wil je weten wat Bodycare Michel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodycare Michel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodycare Michel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodycare Michel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bodycare Michel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodycare Michel

Bezoekers bekeken ook