Bodyworkout

Bodyworkout is een Personal trainer gelegen aan Frieseweg 1C in Alkmaar.

Meer informatie over Bodyworkout in Alkmaar

Dit artikel gaat over Bodyworkout, een fitnesscentrum in Alkmaar. Ze bieden trainingen aan op het gebied van mentale weerbaarheid, personal training en groepstraining. Bij Bodyworkout kun je werken aan je innerlijke kracht en leren omgaan met tegenslagen. Ze bieden persoonlijke begeleiding om maximaal resultaat te behalen. Ook kun je trainen in groepsverband, waarbij het niveau niet belangrijk is. Je kunt vrijblijvend kennismaken met Bodyworkout door je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten. Het fitnesscentrum is gevestigd aan de Frieseweg 1C in Alkmaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 07:00 tot 22:00 uur. Je kunt contact opnemen via info@bodyworkout.nl of telefonisch via 06-40 39 39 66.

Wil je weten wat Bodyworkout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodyworkout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodyworkout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodyworkout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bodyworkout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodyworkout

Bezoekers bekeken ook