Boots Beautysalon

Boots Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Broekerwaard 114 in Alkmaar.

Meer informatie over Boots Beautysalon in Alkmaar

Bij Boots Beautysalon geloven ze dat het belangrijkste is om een speciaal gevoel te hebben na een behandeling. Ze werken met de hoogwaardige huidverzorgingslijn van Rosa Graf. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen beschikbaar, zoals een reinigingsbehandeling van 30 minuten en een huidverzorgende gezichtsbehandeling van 60 minuten. Daarnaast bieden ze ook harsen, massages, losse behandelingen en visagie aan. Klanten zijn tevreden over de salon en de eigenaresse Lieke begrijpt wat je nodig hebt. Boots Beautysalon is al sinds 2007 actief en is elke dag op afspraak geopend, behalve op zondag. Het adres is Broekerwaard 114, 1824EV Alkmaar.

Wil je weten wat Boots Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boots Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boots Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boots Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Boots Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boots Beautysalon

Bezoekers bekeken ook