BoulesBitesBar Alkmaar

BoulesBitesBar Alkmaar is een Bar gelegen aan Noorderkade 108 in Alkmaar.

Meer informatie over BoulesBitesBar Alkmaar in Alkmaar

BoulesBitesBar Alkmaar is een horecagelegenheid waar je kunt genieten van jeu de boules, eten en drinken in een gezellige sfeer. Het is een perfecte plek voor groepsuitjes, verjaardagen, teamactiviteiten en andere groepsactiviteiten. Naast jeu de boules zijn er ook andere spellen beschikbaar, zoals tafeltennis, bordspellen en sjoelbakken. Er is ruimte voor groepen tot 500 personen en er zijn online arrangementen beschikbaar. Je kunt ook gewoon van de menukaart bestellen. Er zijn positieve reviews te lezen van eerdere bezoekers die het een gezellige en leuke ervaring vonden. BoulesBitesBar Alkmaar is geschikt voor zowel jong als oud.

Wil je weten wat BoulesBitesBar Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoulesBitesBar Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoulesBitesBar Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoulesBitesBar Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar BoulesBitesBar Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoulesBitesBar Alkmaar

Bezoekers bekeken ook