Bouwbedrijf Geco B.V.

Bouwbedrijf Geco B.V. is een Aannemer gelegen aan Berenkoog 60 in Alkmaar.

Meer informatie over Bouwbedrijf Geco B.V. in Alkmaar

Bouwbedrijf Geco Alkmaar heeft meer dan 40 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht op 15 oktober 1979 door Co Quant en Gerard Zonneveld. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, keukens, interieurbouw en bijzondere projecten. Ze werken voor zowel de overheid, organisaties, bedrijven als particulieren. Het bedrijf maakt diverse producten op maat in hun eigen werkplaats, zoals kozijnen, ramen, interieur en aangepaste keukens. Daarnaast zijn ze bezig met duurzaam ondernemen en zijn ze betrokken bij verschillende projecten in Zwaag, Hoofddorp en Schagen. Ze zijn ook actief in sponsoring en zijn aangesloten bij verschillende organisaties. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het bedrijf.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Geco B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Geco B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Geco B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Geco B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bouwbedrijf Geco B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Geco B.V.

Bezoekers bekeken ook