Bouwbedrijf J. Klaver

Bouwbedrijf J. Klaver is een Aannemer gelegen aan Herenweg 109A in Alkmaar.

Meer informatie over Bouwbedrijf J. Klaver in Alkmaar

Bouwbedrijf Klaver is een middelgroot bedrijf gevestigd in Oudorp/Alkmaar en is sinds de oprichting in 1931 steeds overgenomen van vader op zoon. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende projecten zoals verbouwingen, aanbouw, dakkapellen, dakopbouw, erkers, nieuwbouw, renovatie, veranda's en kleine werkzaamheden. Bouwbedrijf Klaver is aangesloten bij diverse projecten en bedrijven in de regio, waaronder Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk en Sint Pancras.

Wil je weten wat Bouwbedrijf J. Klaver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf J. Klaver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf J. Klaver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf J. Klaver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bouwbedrijf J. Klaver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf J. Klaver

Bezoekers bekeken ook