Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v.

Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v. is een Aannemer gelegen aan Rogier van der Weydestraat 8 in Alkmaar.

Meer informatie over Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v. in Alkmaar

Bouwbedrijf Tuin B.V. is een familiebedrijf dat vier generaties geleden is begonnen in 't Zand (NH). Ze zijn uitgegroeid tot een groep van gemiddeld 35 werknemers en maken gebruik van vaste ZZP'ers. Naast nieuwbouw houden ze zich ook bezig met renovaties, onderhoud en ontwikkelingen voor verschillende opdrachtgevers. Ze werken voornamelijk in de regio's Schagen, Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. Ze hebben een diverse klantenkring en werken onder andere samen met zorginstellingen, woningcorporaties, gemeenten, utiliteitsbouw, vastgoedbeleggers en particulieren. Het bedrijf is gevestigd in Schagen en heeft verschillende certificaten.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Tuin Alkmaar B.v.

Bezoekers bekeken ook