Bouwbedrijf Zeegers

Bouwbedrijf Zeegers is een Aannemer gelegen aan Weissenbruchstraat 23 in Alkmaar.

Meer informatie over Bouwbedrijf Zeegers in Alkmaar

In deze tekst worden verschillende bouwprojecten en renovaties genoemd die zijn uitgevoerd door Bouwbedrijf Zeegers VOF. Zo hebben ze onder andere een aanbouw met een vlakke lichtkoepel in Alkmaar gerealiseerd, een boerderij in Bergen gerenoveerd en een voormalige gevangenis in Schutterswei omgebouwd tot hotel. Daarnaast hebben ze ook een schutting geplaatst en een lekkage verholpen in Alkmaar, een luxe veranda in Den Helder gebouwd en een opbouw in Vroonemeer Alkmaar met een verhoogd terras opgeleverd. Ze hebben ook een aanbouw in Alkmaar gemaakt met een harmonica schuifpui.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Zeegers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Zeegers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Zeegers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Zeegers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bouwbedrijf Zeegers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Zeegers

Bezoekers bekeken ook