Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer!

Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer! is een Health Food-restaurant gelegen aan Stationsweg 39 in Alkmaar.

Meer informatie over Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer! in Alkmaar

Dit is een samenvatting van een website van Bowls and Sticks. Op de website kun je online bestellen en het menu bekijken. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 65 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Op dit moment is alleen afhaal mogelijk vanwege personeelstekort. Bij elke bestede €10 spaar je 1 punt en bij 10 punten krijg je €5 korting. Je kunt de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. De website is momenteel gesloten. Er worden verschillende populaire gerechten aangeboden, zoals de Hoké Poké Bowl en de Bali Beef Bowl. Je kunt ook je eigen bowl samenstellen. Er zijn ook hot bowls, sticks, extra's en dranken verkrijgbaar. Het adres en de openingstijden van het restaurant staan ook vermeld op de website.

Wil je weten wat Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowls & Sticks: Poké Bowls, Ramen Noedelsoep en meer!

Bezoekers bekeken ook