Brainsoft ICT

Brainsoft ICT is een Softwarebedrijf gelegen aan Marconistraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Brainsoft ICT in Alkmaar

Brainsoft is een organisatie die organisaties ondersteunt bij automatiserings- en databasevraagstukken, zowel op software- als hardwaregebied. Het team bestaat uit ervaren ICT-specialisten die zich bezighouden met complexe vraagstukken en praktische ICT-vragen. De missie van BrainSoft ICT is om werkomgevingen duurzaam te maken, waarbij de mensen die het werk uitvoeren worden gezien en gewaardeerd. Ze bieden hoogwaardige ICT-oplossingen en streven naar een win-win-win situatie voor de klant, het bedrijf en de medewerkers. Daarnaast bieden ze beheer- en ontwikkelingsdiensten op het gebied van cloud-based oplossingen en data-analyse. Het team van Brainsoft bestaat uit diverse professionals, waaronder de directeur Mark, de engineer Niek en de bestuursleden Sander Tensen, Bas Leenders en Sabine.

Wil je weten wat Brainsoft ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brainsoft ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brainsoft ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brainsoft ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Brainsoft ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brainsoft ICT

Bezoekers bekeken ook