Brasserie-Bar X-press

Brasserie-Bar X-press is een Brasserie gelegen aan Gedempte Nieuwesloot 36 in Alkmaar.

Meer informatie over Brasserie-Bar X-press in Alkmaar

In het historische centrum van Alkmaar bevindt zich het Grand Hotel Alkmaar, een statig hotel aan de Gedempte Nieuwesloot. Het hotel biedt een rustige thuisbasis voor drukke zakelijke reizigers en is ook een perfect vertrekpunt voor toeristen die de stad willen verkennen. Alkmaar staat bekend om zijn kaasmarkt, musea, theaters en gezellige winkelstraatjes, waardoor het een van de mooiste winkelsteden van Nederland is. Het hotel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand dat de elegantie en boutique-stijl van het Grand Hotel Alkmaar benadrukt. Voor activiteiten en het huren van fietsen kan men terecht bij het hotel.

Wil je weten wat Brasserie-Bar X-press verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie-Bar X-press of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie-Bar X-press? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie-Bar X-press het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Brasserie-Bar X-press reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie-Bar X-press

Bezoekers bekeken ook