Brasserie de Mare

Brasserie de Mare is een Restaurant gelegen aan Europaboulevard 421a in Alkmaar.

Meer informatie over Brasserie de Mare in Alkmaar

Brasserie de Mare is een restaurant gelegen in winkelcentrum de Mare. Ze bieden heerlijke lunches en diners aan, zowel in het restaurant als op het terras. Daarnaast kunnen ze ook catering verzorgen voor feesten en bruiloften. De brasserie is geopend van maandag tot en met zaterdag, met openingstijden van 11:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag zijn ze gesloten, maar ze kunnen wel hapjes en salades verzorgen. Het eten wordt vers bereid met natuurlijke producten. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Brasserie de Mare.

Wil je weten wat Brasserie de Mare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Mare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Mare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Mare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Brasserie de Mare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Mare

Bezoekers bekeken ook