Brownies&downieS Alkmaar

Brownies&downieS Alkmaar is een Restaurant gelegen aan Kanaalkade 17 in Alkmaar.

Meer informatie over Brownies&downieS Alkmaar in Alkmaar

Brownies & downieS is een lunchcafé in Alkmaar met een leuk en vriendelijk personeel. Ze hebben een karakteristiek pand aan de Kanaalkade 17, dat ook kan worden gereserveerd voor evenementen. Kinderen zijn welkom en er is veel speelgoed aanwezig. Het café deelt graag bijzondere ontmoetingen en momenten op hun Facebook en Instagram. Als je niet in de buurt woont, kun je de sfeer proeven door naar de foto's te kijken. Het café heeft positieve recensies ontvangen en biedt goede service. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via e-mail, telefoon of het adres van het café.

Wil je weten wat Brownies&downieS Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brownies&downieS Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brownies&downieS Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brownies&downieS Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Brownies&downieS Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brownies&downieS Alkmaar

Bezoekers bekeken ook