Burgers & Zo

Burgers & Zo is een Restaurant gelegen aan Paardenmarkt 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Burgers & Zo in Alkmaar

Burgers en Zo is een restaurant in Alkmaar waar je online de lekkerste burgers kunt bestellen. Vanwege het Corona-virus bezorgen ze contactloos door de bestelling bij de deur achter te laten na aanbellen. Nieuw is dat je na elke bestelling aan het rad kunt draaien en kans maakt op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen. Bestel eenvoudig en snel op hun eigen website, betaal direct online met iDEAL en je maaltijd staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. De locatie van Burgers en Zo is aan de Paardenmarkt 5 in Alkmaar en de bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet gespecificeerd in de tekst.

Wil je weten wat Burgers & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Burgers & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Burgers & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Burgers & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Burgers & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Burgers & Zo

Bezoekers bekeken ook