C Sar Computers

C Sar Computers is een Computerwinkel gelegen aan Dollardstraat 32 in Alkmaar.

Meer informatie over C Sar Computers in Alkmaar

CSAR computers is een ICT specialist die eersteklas service biedt op het gebied van automatisering. Ze leveren, installeren en configureren hardware, software, netwerken, telefonie, SaaS en serveromgevingen. Daarnaast bieden ze persoonlijk advies op maat, repareren ze problemen met hardware en software in verschillende omgevingen en bieden ze diverse andere diensten zoals systeembeheer, beveiliging, web- en email-hosting, regulier onderhoud en datarecovery. Voor contact kunnen ze bereikt worden op Hartenveld 22 in Almere, via telefoonnummer +31 6 50 66 09 78 of via email op info@csar.nl. Het copyright voor 2018 is in handen van C:SAR - Computer: Supply Advice Repairs.

Wil je weten wat C Sar Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C Sar Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C Sar Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C Sar Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar C Sar Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C Sar Computers

Bezoekers bekeken ook