Café De Vriendschap

Café De Vriendschap is een Restaurant gelegen aan Driehuizen 13 in Driehuizen.

Meer informatie over Café De Vriendschap in Driehuizen

Café Restaurant De Vriendschap is een sfeervolle accommodatie in het Noord-Hollandse dorp Driehuizen, gelegen aan de rand van natuurgebied de Eilandspolder. Het café-restaurant staat bekend om zijn heerlijke pannenkoeken, maar biedt ook diverse andere mogelijkheden zoals diners, barbecues, feesten en buffetten. Ze beschikken over verschillende zalen en een groot tuinterras aan het water, ideaal voor het verkennen van het natuurgebied met een elektrische fluisterboot. De pannenkoeken zijn zelfs uitgeroepen tot de op één na beste van Nederland. Het café-restaurant biedt ook bootverhuur en heeft een lunch- en dinerkaart beschikbaar. De openingstijden, extra informatie, arrangementen en locatiegegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Café De Vriendschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café De Vriendschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café De Vriendschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café De Vriendschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Café De Vriendschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café De Vriendschap

Bezoekers bekeken ook