Cakesmash Fotografie Alkmaar

Cakesmash Fotografie Alkmaar is een Fotograaf gelegen aan Vliestroom 45 in Alkmaar.

Meer informatie over Cakesmash Fotografie Alkmaar in Alkmaar

Cakesmash Fotografie Alkmaar is een fotostudio gespecialiseerd in het maken van Cakesmash fotoshoots. Dit concept is overgewaaid uit Amerika en is op dit moment een hype. Tijdens een Cakesmash fotoshoot mogen kindjes lekker kliederen met taart en kunnen de foto's gebruikt worden voor uitnodigingen of als mooie herinnering. De fotografe achter Cakesmash Fotografie Alkmaar is Necla, een 39-jarige moeder van 3 kinderen. Ze is begonnen als fotografe na het zelf ervaren van een Cakesmash fotoshoot en heeft inmiddels 7 jaar ervaring en ruim 800 kindjes gefotografeerd. Naast Cakesmash fotoshoots biedt de studio ook andere fotoshoots aan, zoals verjaardags fotoshoots en kinderfotografie. Er zijn verschillende thema's beschikbaar en het is ook mogelijk om een verjaardags fotoshoot zonder taart te boeken. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Cakesmash Fotografie Alkmaar.

Wil je weten wat Cakesmash Fotografie Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cakesmash Fotografie Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cakesmash Fotografie Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cakesmash Fotografie Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Cakesmash Fotografie Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cakesmash Fotografie Alkmaar

Bezoekers bekeken ook