Camping Tuinderij Welgelegen

Camping Tuinderij Welgelegen is een Kampeerterrein gelegen aan Raadhuisstraat 24a in Graft.

Meer informatie over Camping Tuinderij Welgelegen in Graft

Camping Tuinderij Welgelegen is een rustige en natuurlijke camping in Noord-Holland, gelegen in het natuurgebied de Eilandspolder. De camping bestaat al 57 jaar en is oorspronkelijk een tuindersbedrijf met historische kassen. Het bedrijf is duurzaam en zelfvoorzienend in elektriciteit en heeft een laag gasverbruik. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder stacaravans en kampeerplekken. Daarnaast kunnen gasten kano's huren en biologische groenten kopen in het groentewinkeltje. Het terrein van de camping is ongeveer 3 hectare groot en biedt rust, natuur, water, kassen en dieren. De camping is geopend van 1 april of met Pasen tot 1 oktober. Er is ook nieuws over exposities van creatieve campinggasten en wegafsluitingen in de buurt.

Wil je weten wat Camping Tuinderij Welgelegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Tuinderij Welgelegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Tuinderij Welgelegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Tuinderij Welgelegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Camping Tuinderij Welgelegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Tuinderij Welgelegen

Bezoekers bekeken ook