Caren Skin Care

Caren Skin Care is een Schoonheidssalon gelegen aan Keetgracht 6 in Alkmaar.

Meer informatie over Caren Skin Care in Alkmaar

Caren Skin Care is een trots bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ze bieden een breed scala aan merken die met de grootste zorg zijn samengesteld. Op de website kan je verschillende producten vinden, zoals 100% natuurlijke konjacsponzen, huidverbeterende producten met vitaminen, peptiden en zuren, en minerale make-up van hoge kwaliteit. Bij bestellingen boven € 99 is er gratis verzending en er is wereldwijde selectie beschikbaar. Betalingen kunnen gedaan worden via iDeal, PayPal, MasterCard en Visa. Daarnaast kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief en ontvang je € 5,- korting op je volgende bestelling.

Wil je weten wat Caren Skin Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caren Skin Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caren Skin Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caren Skin Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Caren Skin Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caren Skin Care

Bezoekers bekeken ook