CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek

CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek is een Kapper gelegen aan Korte Vondelstraat 9 in Alkmaar.

Meer informatie over CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek in Alkmaar

CFH (Care For Hair) is een kapper die persoonlijke aandacht en oog voor detail biedt. Ze hebben een team van topstylisten die gespecialiseerd zijn in knippen, kleuren en stylen. CFH werkt met professionele producten van Keune professional en biedt een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs. De salons van CFH zijn 6 dagen per week geopend en je kunt 24/7 online een afspraak maken. Ze bieden behandelingen voor dames, heren en kinderen, en hebben regelmatig acties zoals cadeaus bij aankoop van producten. CFH staat bekend om hun vriendelijke kapsters, super goed advies en makkelijke online reserveringssysteem. Ze hebben een nieuwsbrief om klanten op de hoogte te houden van de nieuwste haartrends en het laatste nieuws.

Wil je weten wat CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CFH Care For Hair Alkmaar Schelphoek

Bezoekers bekeken ook