Chadia

Chadia is een Kruidenierszaak gelegen aan Vondelstraat 70 in Alkmaar.

Meer informatie over Chadia in Alkmaar

In de tekst worden een aantal belangrijke feiten vermeld over Chadia. Er wordt aangegeven dat ze op vakantie zijn van 6 augustus 2023 tot en met 28 augustus 2023. Daarnaast wordt er vermeld dat er een actieweek is, waarbij er kipfilet in de aanbieding is. Er wordt benadrukt dat je langs moet komen voor topkwaliteit vlees en dat het goedkoop is. Ook wordt er gesproken over een aanbieding van de week. Verder worden er geen specifieke details gegeven over ervaringen, over ons, galerij en contact, behalve dat er contact opgenomen kan worden, er een adres is en er openingstijden zijn.

Wil je weten wat Chadia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chadia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chadia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chadia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Chadia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chadia

Bezoekers bekeken ook