chickenkingexpress alkmaar

chickenkingexpress alkmaar is een Restaurant gelegen aan Muiderwaard 408 in Alkmaar.

Meer informatie over chickenkingexpress alkmaar in Alkmaar

Chicken King Express is een restaurant in Alkmaar waar je verschillende soorten maaltijden kunt bestellen. Ze serveren verse salades en het vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen. Op de website kun je het menu bekijken en direct contact opnemen om een bestelling te plaatsen. Daarnaast biedt Chicken King Express ook de mogelijkheid om je bestelling telefonisch door te geven en vervolgens op te halen. Het restaurant garandeert dat je zeker terug zult komen voor een heerlijke maaltijd en een glimlach van het personeel.

Wil je weten wat chickenkingexpress alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van chickenkingexpress alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij chickenkingexpress alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je chickenkingexpress alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar chickenkingexpress alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. chickenkingexpress alkmaar

Bezoekers bekeken ook