Chinees-Indisch Restaurant “Po-On”

Chinees-Indisch Restaurant “Po-On” is een Chinees restaurant gelegen aan Herenweg 81A in Oudorp.

Meer informatie over Chinees-Indisch Restaurant “Po-On” in Oudorp

In deze tekst wordt gezocht naar een keukenwerker die groenten en vlees kan snijden, afwassen en nasi en bami kan maken. Er wordt ook vermeld dat mensen met allergieën dit moeten melden. Er worden ook verschillende menu's aangeboden, zoals een maandmenu voor september en verschillende rijsttafels. Klanten kunnen punten sparen bij elke bestelling en krijgen korting bij 5 punten. Er wordt ook aangeraden om de app te downloaden voor sneller en eenvoudiger bestellen. Verder worden er ook populaire gerechten genoemd en wordt er reclame gemaakt voor de nieuwsbrief en unieke kortingen en acties. De website van Po-On is op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Restaurant “Po-On” verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Restaurant “Po-On” of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Restaurant “Po-On”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Restaurant “Po-On” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Chinees-Indisch Restaurant “Po-On” reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Restaurant “Po-On”

Bezoekers bekeken ook