Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning").

Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning"). is een Club gelegen aan Vondelstraat 35 in Alkmaar.

Meer informatie over Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning"). in Alkmaar

DSO Alkmaar is een sportclub die plezier en serieus sporten combineert. Naast professionele trainingen en uitdagende wedstrijden organiseert de club ook veel andere leuke activiteiten. Op zaterdag 15 april 2023 vindt de Giga Kangoeroedag plaats voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Verder wordt er een koppelschiettoernooi georganiseerd waar filmplezier en schietvaardigheid samenkomen. Inschrijven voor de kantinediensten kan via Dienstenplanner, maar deze diensten kunnen niet worden gewijzigd. DSO Alkmaar is de snelst groeiende club in de regio en heeft momenteel ruim 180 leden.

Wil je weten wat Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning"). verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning"). of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning").? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning"). het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. ("Door Sport Ontspanning"). reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Korfbalvereniging D.S.O. (“Door Sport Ontspanning”).

Bezoekers bekeken ook