Christelijke Sportvereniging "Jong Holland"

Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" is een Voetbalclub gelegen aan Koning Willem-Alexanderlaan 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" in Alkmaar

CSV Jong Holland is een sportclub die verschillende activiteiten en evenementen organiseert. Ze hebben nieuws, wedstrijdverslagen, vacatures, de mogelijkheid om je lot te koppelen aan de Vriendenloterij en samenwerkingen met andere organisaties zoals Z11 en ING Inside. Daarnaast hebben ze een agenda, een spaaractie met TotalEnergies en een winkel genaamd "OnzeClubwinkel". Ook delen ze nieuws van het tijdschrift "Elf voetbal". Je kunt CSV Jong Holland volgen op verschillende sociale mediaplatforms.

Wil je weten wat Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Sportvereniging "Jong Holland"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Christelijke Sportvereniging "Jong Holland" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Sportvereniging “Jong Holland”

Bezoekers bekeken ook