City Kappers

City Kappers is een Kapper gelegen aan Huigbrouwerstraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over City Kappers in Alkmaar

City Kappers Alkmaar is een dames en heren kapsalon gelegen in het hart van Alkmaar. De kapsalon staat bekend om het bieden van goed advies, een goede sfeer en het volgen van de laatste trends. Angelique en Esther, de kappers van City Kappers, werken in een historisch pand en hanteren de kappersinstrumenten als geen ander. Bij City Kappers ben je welkom voor eigenwijs haar, veeleisend haar, een eenvoudige knipbeurt of gewoon advies. De koffie staat altijd klaar. City Kappers werkt met producten van Keune, Roze Avenue en Mediceuticals Laboratories, die passen bij de veeleisende experts en het haar en de hoofdhuid in optimale conditie houden. Daarnaast biedt City Kappers een groot assortiment stylingproducten van Keune aan, waarmee je jouw haar op jouw manier kunt stylen. Je kunt contact opnemen met City Kappers via telefoonnummer 072 582 4152 of via mail@citykappers.nl.

Wil je weten wat City Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van City Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij City Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je City Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar City Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. City Kappers

Bezoekers bekeken ook