Coco Beauty

Coco Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Hekelstraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Coco Beauty in Alkmaar

Coco Beauty Schoonheids- & Nagelsalon is een salon waar u terecht kunt voor verschillende behandelingen op het gebied van huid- en lichaamsverzorging, pedicure, permanente make-up, waxen, elektrisch ontharen, nagels en het verwijderen van tatoeages, couperose en pigmentvlekken met behulp van laserbehandelingen. Schoonheidsspecialiste Corina Bleeker en haar team hebben meer dan 30 jaar ervaring en streven ernaar om iedereen te behandelen met een goed en tevreden gevoel. De salon heeft een goede reputatie opgebouwd met het verwijderen van ongewenste tatoeages. Mannen zijn ook welkom bij Coco Beauty en steeds meer behandelingen worden gegeven in de vorm van cadeaubonnen. De salon is gevestigd in Alkmaar en is ook te vinden op Facebook, waar regelmatig leuke weetjes, video's en winacties worden geplaatst. Coco Beauty is geregistreerd bij Anbos en heeft een GGD-vergunning.

Wil je weten wat Coco Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coco Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coco Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coco Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Coco Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coco Beauty

Bezoekers bekeken ook