codar

codar is een Webhostingbedrijf gelegen aan Heinenwaard 8 in Alkmaar.

Meer informatie over codar in Alkmaar

Codar is een gespecialiseerd bedrijf in Kubernetes en cloud-native oplossingen. Ze bieden consultancy op het gebied van Kubernetes, waarbij ze onder andere onderwerpen als migratie, beveiliging, back-up, monitoring, toegangscontrole en upgrades behandelen. Daarnaast bieden ze ook managed Kubernetes-diensten, waarbij ze de installatie, configuratie en het beheer van Kubernetes-clusters verzorgen, inclusief persoonlijke ondersteuning. Ze bieden ook trainingen en workshops aan om Cloud Native uitdagingen op te lossen en persoonlijke begeleiding te bieden bij het behalen van een Kubernetes-certificering. Codar ondersteunt ondernemers bij het werken met Kubernetes en gelooft in cloud-native en cloud-agnostische oplossingen. Ze bieden ook nieuwsartikelen en hebben een sitemap met hun diensten en contactgegevens.

Wil je weten wat codar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van codar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij codar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je codar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar codar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. codar

Bezoekers bekeken ook