Code24 B.V.

Code24 B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Comeniusstraat 2d in Alkmaar.

Meer informatie over Code24 B.V. in Alkmaar

CODE24 begrijpt als geen ander wat zorgprofessionals en organisaties nodig hebben om de beste zorg te verlenen. Ze bieden een compleet en gebruiksvriendelijk elektronisch patiëntendossier (EPD) dat de registraties voor financiële doeleinden minimaliseert en de administratieve taken vermindert. Het mConsole EPD is gebouwd op basis van de openEHR standaard en zorginformatiebouwstenen (ZIB's) voor gestandaardiseerde opslag en verwerking van alle zorgdata. Klanten van CODE24 geven aan dat ze net dat extra stapje zetten en vertrouwen hebben in de diensten van CODE24. Daarnaast biedt CODE24 een 24/7 bereikbaarheidsdienst abonnement.

Wil je weten wat Code24 B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Code24 B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Code24 B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Code24 B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Code24 B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Code24 B.V.

Bezoekers bekeken ook