Computer Contact

Computer Contact is een Computerservice gelegen aan Aert de Gelderlaan 312 in Alkmaar.

Meer informatie over Computer Contact in Alkmaar

Pixelbyte is een ICT-bedrijf uit Alkmaar dat betaalbare en betrouwbare kantoorautomatisering biedt. Ze zijn gespecialiseerd in totale ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Ze hebben een breed dienstenaanbod en bieden zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Ze hebben klanten met verschillende wensen en eisen op ICT-gebied. Ze bieden een goede prijs zonder langdurige contracten en hebben persoonlijk contact met directe mobiele nummers. Ze hebben jarenlange ervaring en ondersteuning door goede opleidingen. Ze hebben recentelijk een onderwijsproject in Oeganda gesteund en hebben een nieuwe website gelanceerd. Ze zijn gevestigd in Alkmaar.

Wil je weten wat Computer Contact verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computer Contact of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computer Contact? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computer Contact het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Computer Contact reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computer Contact

Bezoekers bekeken ook