Cosmetisch Centrum Alkmaar

Cosmetisch Centrum Alkmaar is een Schoonheidssalon gelegen aan Hekelstraat 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Cosmetisch Centrum Alkmaar in Alkmaar

Cosmetisch Centrum Alkmaar is een kliniek die gespecialiseerd is in cosmetische behandelingen zonder injecties of chirurgische ingrepen. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, zoals cryolipolyse, facelift, ooglidcorrectie en huidverslapping. Veel van deze behandelingen zijn ook medisch preventief, waardoor ze fysieke klachten en/of medische ingrepen kunnen voorkomen. De kliniek werkt met innovatieve apparatuur en verschillende technieken, zoals cryotherapie en lymfedrainage. Ze bieden ook gratis consulten aan en hebben een hoge klanttevredenheidsscore van 9.2/10. De openingstijden van de kliniek zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Cosmetisch Centrum Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosmetisch Centrum Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosmetisch Centrum Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosmetisch Centrum Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Cosmetisch Centrum Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosmetisch Centrum Alkmaar

Bezoekers bekeken ook