Alles wat je moet weten over het crematorium Alkmaar

Het crematorium Alkmaar is de plek waar je naartoe gaat als je een uitvaart in Alkmaar wilt regelen. Het is een modern crematorium dat vanaf 2019 pas in gebruik is genomen. Voor een goed verzorgde uitvaart kun je hier altijd goed terecht. Het crematorium is gelegen op een prachtige locatie die je al een beetje troost kan brengen. 

Waar ligt het crematorium Alkmaar?

Het crematorium Alkmaar ligt aan de rand van de stad in een rustig stukje. Het adres is crematorium Alkmaar Meerweg 11. In de buurt van het crematorium ligt een groot park waar goed gewandeld kan worden. Het is een prachtige rustige omgeving die veel mensen troost kan bieden. 

Het crematorium zelf is ruim en modern ingericht. Er zijn verschillende aula’s in het gebouw waarin uitvaarten gehouden kunnen worden. Deze ruimtes zijn open en erg licht. Ook hebben ze een uitzicht op de prachtige natuur rondom het crematorium. Als je ver kijkt, is het vanuit de aula’s mogelijk om de duinen van Egmond te zien. 

Voor na de uitvaart hebben ze een aantal lichte koffiekamers waar het condoleren en napraten gedaan kan worden. Bij goed weer kunnen de deuren van het terras buiten opengezet worden zodat er ook hier nagepraat kan worden. 

Openingstijden en parkeren bij het crematorium en uitvaartcentrum Alkmaar

Het crematorium Alkmaar is iedere dag geopend en bereikbaar. Als je een uitvaart wilt regelen, kan dit op ieder tijdstip van de dag gedaan worden. Parkeren bij Crematorium Alkmaar kan makkelijk gedaan worden bij de grote parkeerplaats die voor het uitvaarcentrum te vinden is. 

Adresgegevens: 

Meerweg 11
1816 MG Alkmaar

(072) 201 30 55 (alleen tijdens kantooruren)
info@crematoriumalkmaar.com

Routebeschrijving:

Vanuit de richting Amsterdam:

Vanaf de A9 neem de rotonde bij het AZ stadion driekwart. Daarna neem het tweede kruispunt links. Sla daarna direct rechtsaf. Aan het einde van de weg ziet u ons parkeerterrein.

Vanuit de richting Den Helder:

Volg de ring Alkmaar richting Amsterdam. Bij de kruising richting Egmond aan Zee ga rechtdoor en neem de eerstvolgende afslag rechts. Sla daarna direct rechtsaf. Aan het einde van de weg ziet u ons parkeerterrein.

Dit artikel delen

Andere artikelen

Alkmaar Gezellig op de Veluwe

Alkmaar is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Alkmaar. Op deAlkmaargids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deAlkmaargids? Neem dan contact met ons op.