CrossFit Alkmaar

CrossFit Alkmaar is een Sportschool gelegen aan Phoenixstraat 33 in Alkmaar.

Meer informatie over CrossFit Alkmaar in Alkmaar

CrossFit Alkmaar is een sportschool waar je fit kunt worden. Ze bieden gratis intakegesprekken aan, waarbij je samen met een coach een plan kunt maken dat bij jou past. Vervolgens kun je starten met trainen bij CrossFit Alkmaar, waarbij je progressie wordt bijgehouden en het plan indien nodig wordt aangepast. Daarnaast bieden ze personal training aan, waarbij je één op één samenwerkt met een coach en een op maat gemaakt trainingsprogramma krijgt. Ook kun je voedingsadvies krijgen om nog snellere resultaten te behalen. Verder bieden ze groepslessen aan, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De sportschool is gevestigd in Alkmaar en de contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat CrossFit Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar CrossFit Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Alkmaar

Bezoekers bekeken ook