CrossFit Sero

CrossFit Sero is een Sportschool gelegen aan Zijperstraat 19- 21 - 23 in Alkmaar.

Meer informatie over CrossFit Sero in Alkmaar

CrossFit SeroAlkmaar is een sportschool die zich richt op functioneel bewegen en het halen van voldoening uit trainingen met een hoge intensiteit. Ze bieden ook aparte lessen aan voor 50+ leden, tieners tussen de 12 en 17 jaar en medische CrossFit voor mensen met blessures of andere gezondheidsproblemen. Daarnaast bieden ze ook calisthenics, yoga en coaching aan. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar en de sportschool maakt gebruik van een app voor inschrijvingen en aankopen. Er zijn verschillende coaches beschikbaar en het rooster kan worden bekeken op de website. De sportschool is gevestigd in Alkmaar.

Wil je weten wat CrossFit Sero verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Sero of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Sero? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Sero het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar CrossFit Sero reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Sero

Bezoekers bekeken ook