DAKA Alkmaar

DAKA Alkmaar is een Sportwinkel gelegen aan Noorderkade 170-190 in Alkmaar.

Meer informatie over DAKA Alkmaar in Alkmaar

DAKA Alkmaar is de grootste sportwinkel in de regio Alkmaar, met een oppervlakte van 3000 m². De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan sportartikelen in verschillende categorieën, evenals lifestyle kleding en schoenen van bekende merken. Daarnaast biedt DAKA Alkmaar extra services zoals slijp- en waxservice voor wintersportuitrusting, bootfitting service voor skischoenen, en advies en testfaciliteiten voor hockeysticks, voetbalschoenen, hardloopschoenen en tennisrackets. De winkel is 7 dagen per week geopend en heeft vakkundig personeel dat altijd klaar staat voor advies. Klanten kunnen ook online bestellingen plaatsen en deze ophalen in de winkel. DAKA Alkmaar biedt ook ski- en snowboardonderhoud, met onderhoudsbeurten beschikbaar vanaf 1 oktober. De winkel heeft een contactformulier, e-mail, WhatsApp en telefoonnummer voor klantenservice. Het aanmaken van een account bij DAKA heeft verschillende voordelen.

Wil je weten wat DAKA Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAKA Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAKA Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar DAKA Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAKA Alkmaar

Bezoekers bekeken ook