Datacenter Noord-Holland

Datacenter Noord-Holland is een gelegen aan Professor van der Waalsstraat 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Datacenter Noord-Holland in Alkmaar

Datacenter Noord-Holland is een datacenter gevestigd in Alkmaar dat verschillende regionale gemeenten, zorgcentra en ICT-bedrijven voorziet van een veilige en betrouwbare locatie voor hun ICT-apparatuur. Het datacenter biedt moderne technologieën, zoals volledige redundantie, noodstroom- en noodkoelingvoorzieningen en de hoogste beveiligingsgraad. Het is geschikt voor high density hosting oplossingen en biedt flexibele ruimteverhuur. Datacenter Noord-Holland werkt volgens de TIER-3 norm en heeft een hoge mate van beveiliging. Het datacenter is centraal gelegen in Noord-Holland en is filevrij bereikbaar. Het is carrier- en netwerkneutraal, waardoor klanten zelf kunnen bepalen met welke provider ze werken. Het datacenter biedt ook ondersteuning bij de overstap naar hun diensten.

Wil je weten wat Datacenter Noord-Holland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Datacenter Noord-Holland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Datacenter Noord-Holland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Datacenter Noord-Holland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Datacenter Noord-Holland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Datacenter Noord-Holland

Bezoekers bekeken ook