DbAlive

DbAlive is een IT-consultancy gelegen aan Herenweg 80 in Oudorp.

Meer informatie over DbAlive in Oudorp

dbAlive is de bedrijfsnaam van een zelfstandige ICT-professional genaamd Peter Swier. Hij is een all-round Oracle DBA met ervaring in verschillende Oracle producten en versies. Naast zijn DBA-werk heeft hij ook kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van Oracle programming, Oracle Application Server, verschillende besturingssystemen en database- en querytuning. Hij is inzetbaar voor zowel korte als langlopende consultancy-opdrachten, zowel on-site als remote. Contracten kunnen direct of via bemiddelingsbureaus worden afgesloten. dbAlive is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Alkmaar en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via de contactgegevens op de website.

Wil je weten wat DbAlive verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DbAlive of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DbAlive? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DbAlive het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar DbAlive reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DbAlive

Bezoekers bekeken ook