De Aardappelbroers

De Aardappelbroers is een Groenteboer gelegen aan Koningsweg 18G in Alkmaar.

Meer informatie over De Aardappelbroers in Alkmaar

De tekst gaat over de Aardappelbroers, die al meer dan 15 jaar actief zijn in de aardappelbranche. Ze bieden verschillende traditionele aardappelrassen aan die van Nederlandse bodem afkomstig zijn. Aardappelen zijn gezond en bevatten weinig calorieën. Ze zijn geen dikmaker, in tegenstelling tot bereide vormen van aardappelen zoals frieten en chips. De Aardappelbroers verhandelen aardappelen direct van de tuinder naar de consument, waardoor de smaak beter blijft en ze langer bewaard kunnen worden. De verzending wordt verzorgd door een pakketdienst. Bij de Aardappelbroers kunt u kiezen voor gemak en voor traditionele aardappelen van Nederlandse bodem. Ze selecteren alleen de beste aardappelen en testen de frietaardappelen op smaak en structuur. Daarnaast bieden ze recepten en tips aan voor het bereiden van heerlijke gerechten met aardappelen.

Wil je weten wat De Aardappelbroers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Aardappelbroers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Aardappelbroers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Aardappelbroers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Aardappelbroers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Aardappelbroers

Bezoekers bekeken ook