De Blije Mare

De Blije Mare is een Kerk gelegen aan Kajakstraat 60 in Alkmaar.

Meer informatie over De Blije Mare in Alkmaar

Het kerkelijk centrum De Blije Mare in Alkmaar is een multifunctioneel gebouw met twee kerken, namelijk de Protestantse Gemeente Alkmaar en de Rooms Katholieke Mariakerk. Naast de kerkzalen heeft het centrum ook meerdere zalen die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen en andere activiteiten. Het gebouw beschikt ook over een goed uitgeruste keuken. Daarnaast zijn er twee klokken uit de voormalige Dominicuskerk die nu in De Blije Mare luiden. Op de website van het Regionaal Archief is er een video beschikbaar waarin de klokken te beluisteren zijn.

Wil je weten wat De Blije Mare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Blije Mare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Blije Mare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blije Mare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Blije Mare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Blije Mare

Bezoekers bekeken ook