De Bonte Bengel

De Bonte Bengel is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 3-4 in Alkmaar.

Meer informatie over De Bonte Bengel in Alkmaar

De Bonte Bengel is een eet- en drinkcafé gelegen op het Kerkplein in Alkmaar. Ze serveren een breed scala aan lunch- en dinergerechten, waaronder heerlijke broodjes, warme gerechten, huisgemaakte soepen en salades. De gerechten van de dinerkaart zijn beschikbaar vanaf 11.00 uur. Daarnaast hebben ze een uitgebreide borrel- en drankenkaart met verschillende bieren van de tap en op fles, evenals wijnen per glas of fles. Op het terras of binnen kun je genieten van een drankje en lekkere snacks. Ook kun je er gezellig borrelen met vrienden of collega's. Daarnaast hebben ze ruim 40 heerlijke speciaalbieren op de kaart, zoals Brugse Zot, Egmondse Weizen, Bolleke van de Koninck, Ongelovige Thomas van Jopen en Zatte van brouwerij 't IJ. De Bonte Bengel is geopend van maandag tot zaterdag vanaf 10 uur en op zondag vanaf 11 uur. De keukentijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur voor lunch, van 11.00 tot 22.00 uur voor diner en snacks zijn beschikbaar vanaf 10.00 uur tot sluit.

Wil je weten wat De Bonte Bengel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bonte Bengel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bonte Bengel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bonte Bengel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Bonte Bengel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bonte Bengel

Bezoekers bekeken ook