De Grote Kerk Schermerhorn

De Grote Kerk Schermerhorn is een Protestantse kerk gelegen aan Oosteinde 2 in Schermerhorn.

Meer informatie over De Grote Kerk Schermerhorn in Schermerhorn

De Grote Kerk in Schermerhorn is een indrukwekkend mooie locatie voor verschillende activiteiten. De kerk is gebouwd in 1636 en compleet gerenoveerd in 2017. Het is mogelijk om het culturele programma van de kerk te bekijken, maar ook om zelf een evenement te organiseren. Voor trouwerijen, zakelijke bijeenkomsten, rouwdiensten en culturele evenementen is de kerk geschikt. Er wordt samengewerkt met 'hofleveranciers' voor arrangementen op maat. Daarnaast is er een korte film te bekijken over de kerk. Uit een enquête onder de bewoners van Schermerhorn is gebleken welke programma's en activiteiten zij graag in de kerk willen zien. Er is ook een arrangement genaamd "Leeghwater" waarbij er een vaartocht wordt gemaakt door de Eilandspolder en men kan genieten van eten en drinken in de kerk. De openingstijden van het KerkCafé zijn op zaterdag en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. In de zomerperiode is de kerk ook geopend voor passanten van 10:00 tot 17:00 uur en in de winterperiode op zondag van 11:00 tot 16:00 uur. Het bezoekadres van de kerk is Oosteinde 2, 1636 XV Schermerhorn en er kan contact worden opgenomen via info@grotekerkschermerhorn.nl of 06 83 319 576.

Wil je weten wat De Grote Kerk Schermerhorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Grote Kerk Schermerhorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Grote Kerk Schermerhorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Grote Kerk Schermerhorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Grote Kerk Schermerhorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Grote Kerk Schermerhorn

Bezoekers bekeken ook