De Hu’s Asian Cuisine

De Hu’s Asian Cuisine is een Chinees restaurant gelegen aan Europaboulevard 184 in Alkmaar.

Meer informatie over De Hu’s Asian Cuisine in Alkmaar

De tekst gaat over De Hu's Asian Cuisine in Alkmaar. Ze hebben een menukaart waar je online kunt bestellen. Klanten geven hen 5 sterren na 203 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief voor kortingen en acties. Bij bestellingen vanaf € 15,00 krijg je een gratis drankje naar keuze. Ook is er een app beschikbaar om sneller en eenvoudiger te bestellen. Daarnaast kun je zien welke gerechten het meest populair zijn. Er worden ook maandmenu's aangeboden voor 2 personen en er zijn verschillende bijgerechten, soepen, gerechten en dranken beschikbaar. De website is op dit moment gesloten, maar je kunt wel afhalen.

Wil je weten wat De Hu’s Asian Cuisine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hu’s Asian Cuisine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hu’s Asian Cuisine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hu’s Asian Cuisine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Hu’s Asian Cuisine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hu’s Asian Cuisine

Bezoekers bekeken ook