De Koning

De Koning is een Eetcafé gelegen aan Verdronkenoord 114B in Alkmaar.

Meer informatie over De Koning in Alkmaar

De tekst beschrijft het café-restaurant De Koning in Alkmaar. Het wordt omschreven als het gezelligste café-restaurant aan de Platte Stenenbrug, waar je kunt lunchen, dineren, borrelen en dansen. Er is een mogelijkheid om een tafel te reserveren, maar je kunt ook gewoon aan de bar een hapje eten. Het terras is op het westen gericht, zodat je op mooie dagen kunt genieten van de zon. Het restaurant is trots op de Josper Grill, een houtgestookte oven waarin alle warme vlees- en visgerechten worden bereid. Dit zorgt voor een authentieke en smaakvolle ervaring. Verder wordt er vermeld dat de website van het restaurant is geüpgraded en dat bezoekers worden uitgenodigd om hun mening te geven. Er is ook een menukaart beschikbaar, waarop lunch- en dinergerechten worden aangeboden, waaronder soepen, salades, steaks en vegetarische opties. De openingstijden en contactinformatie van het restaurant worden ook vermeld.

Wil je weten wat De Koning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Koning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koning

Bezoekers bekeken ook