De Oosterhout

De Oosterhout is een Sportcomplex gelegen aan Vondelstraat 35 in Alkmaar.

Meer informatie over De Oosterhout in Alkmaar

In het nieuws van DSO Alkmaar worden verschillende evenementen en activiteiten aangekondigd. Er wordt een koppelschiettoernooi georganiseerd waarbij deelnemers zich kunnen verkleden als hun favoriete filmkarakters. Daarnaast kunnen leden zich inschrijven voor kantinediensten via Dienstenplanner en wordt er een Giga Kangoeroedag georganiseerd voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Ook is er een oliebollenactie om het jaar af te sluiten, maar het geplande Oliebollen instuif Toernooi gaat niet door. DSO Alkmaar benadrukt dat plezier tijdens het sporten net zo belangrijk is als prestaties en biedt naast trainingen en wedstrijden ook andere leuke activiteiten aan. De club is momenteel de snelst groeiende in de regio, heeft ruim 180 leden en speelt competitiewedstrijden op zaterdag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als lid en er is ook informatie beschikbaar voor potentiële sponsors.

Wil je weten wat De Oosterhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oosterhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oosterhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oosterhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Oosterhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oosterhout

Bezoekers bekeken ook