De Oude Herberg

De Oude Herberg is een Restaurant gelegen aan Rechtestraat 6 in De Rijp.

Meer informatie over De Oude Herberg in De Rijp

De Oude Herberg is een café-restaurant gelegen in het prachtige dorpsplein in De Rijp. Het restaurant biedt een sfeervolle plek om te genieten van gastvrijheid en warmte, zowel binnen als op het terras aan het water. Ze serveren lunch en diner, met ook vegetarische opties beschikbaar. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan koffies en desserts. Voor bij de borrel zijn er ook verschillende opties beschikbaar. Daarnaast is De Oude Herberg ook de perfecte locatie voor feesten, partijen en vergaderingen. Je kunt contact opnemen om je wensen te bespreken en zij zullen zorgen voor het ideale feest.

Wil je weten wat De Oude Herberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Herberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Herberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Herberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Oude Herberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Herberg

Bezoekers bekeken ook