De Terp (witte kerkje)

De Terp (witte kerkje) is een Kerk gelegen aan Kerklaan 4 in Oudorp.

Meer informatie over De Terp (witte kerkje) in Oudorp

De Terp in Oudorp is een prachtig monumentaal kerkje dat sinds januari 2014 niet langer in gebruik is als kerk, maar wel als een gastvrije plek voor verschillende activiteiten zoals concerten, trouw- en rouwbijeenkomsten, koorrepetities, vrije dans, meditatie en cursussen. Op de agenda van De Terp zijn eenmalige activiteiten te vinden, waaronder concerten die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Daarnaast zijn er ook regelmatig terugkerende activiteiten van vaste huurders te vinden. De Wijkplaats is op dit moment nog te huur, maar na december 2023 mag dit niet meer van de eigenaar, de Protestantse Gemeente Alkmaar. Naast De Terp is er ook een ruim en gratis parkeerterrein beschikbaar. Op de website is meer informatie te vinden over de historie van De Terp, de mogelijkheden tot huur en hoe men Vriend van De Terp kan worden.

Wil je weten wat De Terp (witte kerkje) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Terp (witte kerkje) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Terp (witte kerkje)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Terp (witte kerkje) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Terp (witte kerkje) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Terp (witte kerkje)

Bezoekers bekeken ook