De Twee Vrienden

De Twee Vrienden is een Europees restaurant gelegen aan Laat 117 in Alkmaar.

Meer informatie over De Twee Vrienden in Alkmaar

Restaurant De Twee Vrienden in Alkmaar biedt gasten een unieke eetbeleving. Het restaurant heeft een open keuken waar de chefs zelf aan tafel komen om de gerechten toe te lichten. Gasten kunnen kiezen uit 4, 5 of 6 gangen en het keukenteam zorgt ervoor dat alles met liefde wordt bereid. De sommelier maakt een selectie van bijpassende wijnen en er zijn ook non-alcoholische dranken beschikbaar. Het restaurant is gevestigd op Laat 117 in Alkmaar en is te bereiken via telefoonnummer 072 511 3135 of e-mailadres info@detweevrienden.nl. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat De Twee Vrienden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Twee Vrienden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Twee Vrienden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Twee Vrienden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Twee Vrienden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Twee Vrienden

Bezoekers bekeken ook