De Vrolijke Pater

De Vrolijke Pater is een Restaurant gelegen aan Paternosterstraat 6 8 in Alkmaar.

Meer informatie over De Vrolijke Pater in Alkmaar

De tekst geeft informatie over de openingstijden van De Vrolijke Pater, die van dinsdag tot en met zondag van 14.00 tot 22.00 uur geopend is. Er wordt ook vermeld dat er een Smikkelbox kan worden afgehaald of bezorgd. Verder wordt er een link gegeven om te reserveren en kan er binnen gekeken worden. Daarnaast worden de verschillende menukaarten getoond, met onder andere voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten en desserts. De Vrolijke Pater is gespecialiseerd in Vlaamse visspecialiteiten en zoete lekkernijen.

Wil je weten wat De Vrolijke Pater verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vrolijke Pater of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vrolijke Pater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vrolijke Pater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Vrolijke Pater reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vrolijke Pater

Bezoekers bekeken ook