De Witte Roos

De Witte Roos is een Schoonheidssalon gelegen aan Herenweg 2 in Oudorp.

Meer informatie over De Witte Roos in Oudorp

Salon De Witte Roos is op dit moment gestopt met het aannemen van nieuwe klanten. De salon biedt ontspannende gezichtsbehandelingen, massages en pedicure aan, waarbij ontspanning en kwaliteit van de behandeling centraal staan. Daarnaast is de eigenaresse opgeleid tot orthomoleculair schoonheidsspecialiste, wat betekent dat zij niet alleen kijkt naar externe producten voor huidklachten, maar ook naar de interne aspecten. De salon is gevestigd in Oudorp en met meer dan 10 jaar ervaring streeft de eigenaresse ernaar om elke klant de beste behandeling te bieden. De behandelingen omvatten onder andere massages, gezichtsbehandelingen en voetverzorging. Daarnaast bieden ze ook specifieke behandelingen aan, zoals een kruidenpeeling behandeling. De salon is gevestigd aan de Herenweg 2 in Oudorp en heeft openingstijden op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wil je weten wat De Witte Roos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Witte Roos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Witte Roos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Witte Roos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Witte Roos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Witte Roos

Bezoekers bekeken ook