DekaMarkt Stompetoren

DekaMarkt Stompetoren is een Supermarkt gelegen aan Schermeerplein 15 in Stompetoren.

Meer informatie over DekaMarkt Stompetoren in Stompetoren

De tekst waarschuwt voor een belangrijke veiligheidskwestie met betrekking tot de DekaVers Bakkers Hamburgerbollen van DekaMarkt. Deze hamburgerbollen, verkocht in een verpakking van 4 stuks, bevatten het allergeen SESAM. Het is belangrijk om deze waarschuwing serieus te nemen, vooral als je een allergie hebt voor sesam. Het is niet duidelijk wanneer deze aanbieding plaatsvindt, maar de tekst verwijst ook naar andere aanbiedingen zoals Daily Chef Gevulde Verse Pasta, Appelsientje of Dubbeldrank, en Unox Cup A Soup, Good Noodles of Good Pasta. Voor meer informatie en services kun je terecht bij de DekaMarkt.

Wil je weten wat DekaMarkt Stompetoren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DekaMarkt Stompetoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DekaMarkt Stompetoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DekaMarkt Stompetoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar DekaMarkt Stompetoren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DekaMarkt Stompetoren

Bezoekers bekeken ook